fatbike
Mikä fatbiking?

Elämyksellinen, haasteellinen, nautinnollinen, hikinen ja jykevä fatbiking on maastopyöräilyä erityisen leveärenkaisella fatbike-pyörällä.

Fatbike-pyörä mahdollistaa kiehtovalla tavalla pehmeän ja luonnonläheisen pyöräilyn hyvin monipuolisissa maastoissa ympäri vuoden.

Moni on kokeillut, ja jäänyt koukkuun heti ensimmäisen kerran jälkeen!


Videoesittelyt
YouTube-video: Maastopyöräily Suomen Ladussa. Julkaisija: Suomen Latu.
YouTube-video: Maastopyöräilijä – noudata näitä Peltsin vinkkejä
kansallispuistossa. Julkaisija: Visit Syöte.

Lajissa tarvittavat välineet
  • fatbike-pyörä
  • kypärä
trek farley 5

Pyörän valinnassa suosittelemme kääntymään asiantuntevan pyöräliikkeen suuntaan. Kuvassa Trek Farley 5 fatbike.

Pyöräretkille sopivat vaatteet ja varusteet voit hankkia esimerkiksi kotimaisista
Scandinavian Outdoor – verkkokaupasta tai Partioaitta – verkkokaupasta. *


Lisätietoa lajista

Fat Bike Finland

Luontoon.fi


Kysymyksiä?

Heräsikö sinulla tähän lajiin liittyen kysymyksiä, joihin kaipaisit apua? Laita meille postia osoitteeseen contact@lajipaallikko.fi , niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.


Lue seuraavaksi

Alykäs padel – tää on kiva peli, sanoo jo 10 miljoonaa harrastajaa!


* Fatbike-pyöräilyn harrastaminen vaatii edellä mainittuja välineitä. Jotta voisimme auttaa sinua myös välineiden hankinnassa, annamme vinkkejä mistä välineet voi hankkia.

Suosittelemme ainoastaan sellaisia kauppoja, joista olemme itsekin ostaneet tuotteita, ja jotka olemme luotettaviksi, laadukkaiksi ja edullisiksi todenneet.

Kuvan alla olevat verkkokauppojen linkit ovat affiliatelinkkejä. Linkkien klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja, eikä meille komissiota, joten voit rauhassa vierailla sivustoilla ja tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saamme siitä pienen komission. Komission avulla ylläpidämme ja kehitämme tätä kaikille avointa ja ilmaista verkkosivustoa.

Välineitä hankittaessa on aina hyvä tutkia ensin mahdollisuudet löytää sopivat tuotteet käytettyinä. Myös välineiden lainaaminen tai vuokraaminen voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin kun lajiin tutustutaan ensimmäisen kerran.