KanJam suomi
Mikä KanJam? 

KanJam on frisbeellä pelattava tarkka, vakaa, rento ja kylmähermoinen pihapeli, joka sopii kuin nakutettu grillibileiden, piknik-päivien ja mökkiolympialaisten ohjelmaan.

Tämän iloisen yhdessäolon ja jännittävän kisailun yhdistävän lajin pelaaminen onnistuu millä tahansa tasaisella alustalla, ja heittoetäisyyden voi määrittää pelaajien taitotason mukaan.

Kerta kaikkiaan juuri sopivan hauskaa! Kokeile, et kadu.


Videoesittely
YouTube-video: How to Play KanJam. Julkaisija: KanJam.

Lajissa tarvittavat välineet
  • 2 maalia
  • Frisbee
KanJam välineet

Kuvan mukaisen KanJam-pelisetin saat kätevästi esimerkiksi CoolStuff – verkkokaupasta. *


Lisätietoa lajista

kanjam.com


Kysymyksiä?

Heräsikö sinulla tähän lajiin liittyen kysymyksiä, joihin kaipaisit apua? Laita meille postia osoitteeseen contact@lajipaallikko.fi , niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.


Lue seuraavaksi

Salaperäinen lumikenkäily – kun polkuja ei tarvita!


* KanJamin harrastaminen vaatii edellä mainittuja välineitä. Jotta voisimme auttaa sinua myös välineiden hankinnassa, annamme vinkkejä mistä välineet voi hankkia.

Suosittelemme ainoastaan sellaisia kauppoja, joista olemme itsekin ostaneet tuotteita, ja jotka olemme luotettaviksi, laadukkaiksi ja edullisiksi todenneet.

Kuvan alla oleva verkkokaupan linkki on affiliatelinkki. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja, eikä meille komissiota, joten voit rauhassa vierailla sivustolla ja tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saamme siitä pienen komission. Komission avulla ylläpidämme ja kehitämme tätä kaikille avointa ja ilmaista verkkosivustoa.

Välineitä hankittaessa on aina hyvä tutkia ensin mahdollisuudet löytää sopivat tuotteet käytettyinä. Myös välineiden lainaaminen tai vuokraaminen voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin kun lajiin tutustutaan ensimmäisen kerran.