lumikenkäily lumikengät
Mikä lumikenkäily?

Salaperäinen, hengästyttävä ja ihastuttava lumikenkäily on talvista luontoliikuntaa parhaimmillaan.

Lumikenkien avulla pääset lumisen luonnon kiehtoviin paikkoihin, joita et muuten voisi saavuttaa. Nosta sykettä ja koe luonnon rauhoittava vaikutus.

Kokeile kerran, kokeilet taatusti toistekin!


Videoesittelyt
YouTube-video: Peltsin kanssa lumikenkäilemässä Nuuksiossa. Julkaisija: Visit Espoo.
YouTube-video: Opi lumikenkäilemään. Julkaisija: Suomen Latu.

Lajissa tarvittavat välineet
  • lumikengät tai liukulumikengät
  • sompaiset sauvat
oac wap uc 127

Kuvassa OAC WAP UC 127 liukulumikengät/karvapohjasukset.

Voit hankkia välineet luotettavasti esimerkiksi kotimaisista Scandinavian Outdoor – verkkokaupasta tai Partioaitta – verkkokaupasta. *

Opastusta sopivien välineiden hankintaan saat muun muassa
Suomen Ladun sivuilta.


Lisätietoa lumikenkäilystä

luontoon.fi 

suomenlatu.fi

Suomen Lumikenkäilijät ry


Kysymyksiä?

Heräsikö sinulla tähän lajiin liittyen kysymyksiä, joihin kaipaisit apua? Laita meille postia osoitteeseen contact@lajipaallikko.fi , niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.


Lue seuraavaksi

Hurmaava polkujuoksu – Luontoliikuntaa isolla ällällä!


* Lumikenkäilyn harrastaminen vaatii edellä mainittuja välineitä. Jotta voisimme auttaa sinua myös välineiden hankinnassa, annamme vinkkejä mistä välineet voi hankkia.

Suosittelemme ainoastaan sellaisia kauppoja, joista olemme itsekin ostaneet tuotteita, ja jotka olemme luotettaviksi, laadukkaiksi ja edullisiksi todenneet.

Kuvan alla oleva verkkokaupan linkki on affiliatelinkki. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja, eikä meille komissiota, joten voit rauhassa vierailla sivustolla ja tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saamme siitä pienen komission. Komission avulla ylläpidämme ja kehitämme tätä kaikille avointa ja ilmaista verkkosivustoa.

Välineitä hankittaessa on aina hyvä tutkia ensin mahdollisuudet löytää sopivat tuotteet käytettyinä. Myös välineiden lainaaminen tai vuokraaminen voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin kun lajiin tutustutaan ensimmäisen kerran.