Vimeo-video: Sportax Enduro Series Ukkohalla 2019. Julkaisija: MTB Enduro.
Mikä MTB enduro?

Tapahtumarikas, jännittävä, tekninen, rento ja hyvähenkinen MTB, eli maastopyörä enduro on maastopyöräilyä alamäkivoittoisia reittejä pitkin.

MTB enduro on laji, joka tarjoaa takuuvarmasti wow-efektejä, flow-kokemuksia ja funduroa meininkiä!

Lajin vauhdikkaat kilpailutapahtumat järjestetään Suomessa yleensä laskettelukeskuksissa. Kilpailemiseen ei vaadita lisenssiä, vaan tavoitteena on tarjota ajonautintoja kaikille lajista kiinnostuneille.

Lue myös MTB enduro blogi: Enduraliinia suonissa


Videoesittely
Vimeo-video: Ukkohalla_Haastattelu_YLE_Video&PhotoLaitinen. Julkaisija: MTB Enduro.

Lajissa tarvittavat välineet
  • enduropyörä
  • full face -kypärä
  • polvisuojat ja muut suojavarusteet
MTB enduro pyörä

Sopivan pyörän valinnassa suosittelemme kääntymään asiantuntevan pyöräliikkeen suuntaan.

Muita pyöräilyvarusteita voit hankkia esimerkiksi kotimaisista Scandinavian Outdoor – verkkokaupasta tai Partioaitta – verkkokaupasta. *


Lisätietoa lajista

mtb-enduro.fi

fundurocup.fi


Kysymyksiä?

Heräsikö sinulla tähän lajiin liittyen kysymyksiä, joihin kaipaisit apua? Laita meille postia osoitteeseen contact@lajipaallikko.fi , niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.


Lue seuraavaksi

MTB enduro blogi: Enduraliinia suonissa


* MTB enduron harrastaminen vaatii edellä mainittuja välineitä. Jotta voisimme auttaa sinua myös välineiden hankinnassa, annamme vinkkejä mistä välineet voi hankkia.

Suosittelemme ainoastaan sellaisia kauppoja, joista olemme itsekin ostaneet tuotteita, ja jotka olemme luotettaviksi, laadukkaiksi ja edullisiksi todenneet.

Kuvan alla olevat verkkokauppojen linkit ovat affiliatelinkkejä. Linkkien klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja, eikä meille komissiota, joten voit rauhassa vierailla sivustoilla ja tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saamme siitä pienen komission. Komission avulla ylläpidämme ja kehitämme tätä kaikille avointa ja ilmaista verkkosivustoa.

Välineitä hankittaessa on aina hyvä tutkia ensin mahdollisuudet löytää sopivat tuotteet käytettyinä. Myös välineiden lainaaminen tai vuokraaminen voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin kun lajiin tutustutaan ensimmäisen kerran.