slacklining suomeksi
Mikä slacklining? 

Slacklining on jännittävä, haastava ja palkitseva tasapainoilulaji. Lajissa tasapainoillaan ja temppuillaan kapean joustavan liinan päällä, koko kropan työskennellessä.

Laji haastaa koukuttavalla tavalla kehittämään tasapainoa ja kehonhallintaa, ja palkitsee kärsivällisen harjoittelijan riemukkaasti pienin kehitysaskelein. Poppikone, ja tarvittaessa kädestä pitävät kannustavat kaverit, lisäävät fiilistä ja lajin yhteisöllisyyttä.

Liinan voi kiinnittää esimerkiksi kahden puun väliin tai ankkuroida telineiden avulla maahan.

Tämä on kutkuttavan hauskaa, tervemenoa kokeilemaan!


Videoesittelyt
YouTube-video: Slackline-Tutorial – Standing and Walking. Julkaisija: Slacktivity Slackline.
YouTube-video: Gibbon Slackline video. Julkaisija: Jacobsouzadp.

Lajissa tarvittavat välineet
  • tasapainoliina
  • puusuojukset (jos kiinnität liinan puuhun)
  • ankkurointitelineet (jos kiinnität liinan maahan)

Välineet voit hankkia esimerkiksi kotimaisesta Partioaitta – verkkokaupasta. *


Lisätietoa lajista

gibbon-slacklines.com


Kysymyksiä?

Heräsikö sinulla tähän lajiin liittyen kysymyksiä, joihin kaipaisit apua? Laita meille postia osoitteeseen contact@lajipaallikko.fi , niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.


Lue seuraavaksi

Nopea speedminton – jos vielä mietit mitä lajia pelaisit biitsillä!


* Slackliningin harrastaminen vaatii edellä mainittuja välineitä. Jotta voisimme auttaa sinua myös välineiden hankinnassa, annamme vinkkejä mistä välineet voi hankkia.

Suosittelemme ainoastaan sellaisia kauppoja, joista olemme itsekin ostaneet tuotteita, ja jotka olemme luotettaviksi, laadukkaiksi ja edullisiksi todenneet.

Verkkokaupan linkki on affiliatelinkki. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja, eikä meille komissiota, joten voit rauhassa vierailla sivustolla ja tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saamme siitä pienen komission. Komission avulla ylläpidämme ja kehitämme tätä kaikille avointa ja ilmaista verkkosivustoa.

Välineitä hankittaessa on aina hyvä tutkia ensin mahdollisuudet löytää sopivat tuotteet käytettyinä. Myös välineiden lainaaminen tai vuokraaminen voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin kun lajiin tutustutaan ensimmäisen kerran.