spikeball suomi
Mikä Spikeball?

Juonikas, nopea, ketterä ja taitava spikeball (ts. roundnet) on uusien ja innostavien pihapelien todellinen herkkupala.

Tätä oveluutta ja yhteistyötä vaativaa pallopeliä pelataan yleensä 2 vs. 2, mutta peliä voi hyvin soveltaa esimerkiksi 1 vs. 1 vääntöihin.

Varoitus: spikeball tempaisee takuulla mukaansa!

Lue myös spikeball blogi: ”Mitä me edes tehtiin ennen tätä?”


Videoesittelyt
YouTube-video: The Basics. Julkaisija: Spikeball.
YouTube-video: How to play. Julkaisija: Spikeball.

Lajissa tarvittavat välineet
  • pallo
  • peliverkko kehyksineen ja jalkoineen
spikeball välineet

Voit hankkia lajin välineet esimerkiksi CoolStuff – verkkokaupasta, josta tilaat näppärästi kuvan mukaisen Spikeball -setin. Settiin kuuluu verkko kehyksineen ja jalkoineen, 3 palloa, kätevä kantokassi sekä pelin säännöt. *


Lisätietoa lajista

spikeball.com

roundnet.fi 


Kysymyksiä?

Heräsikö sinulla tähän lajiin liittyen kysymyksiä, joihin kaipaisit apua? Laita meille postia osoitteeseen contact@lajipaallikko.fi , niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.


Lue seuraavaksi

Spikeball blogi: ”Mitä me edes tehtiin ennen tätä?”


* Spikeballin harrastaminen vaatii edellä mainittuja välineitä. Jotta voisimme auttaa sinua myös välineiden hankinnassa, annamme vinkkejä mistä välineet voi hankkia.

Suosittelemme ainoastaan sellaisia kauppoja, joista olemme itsekin ostaneet tuotteita, ja jotka olemme luotettaviksi, laadukkaiksi ja edullisiksi todenneet.

Kuvan alla oleva verkkokaupan linkki on affiliatelinkki. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja, eikä meille komissiota, joten voit rauhassa vierailla sivustolla ja tutustua tuotteisiin. Mikäli päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saamme siitä pienen komission. Komission avulla ylläpidämme ja kehitämme tätä kaikille avointa ja ilmaista verkkosivustoa.

Välineitä hankittaessa on aina hyvä tutkia ensin mahdollisuudet löytää sopivat tuotteet käytettyinä. Myös välineiden lainaaminen tai vuokraaminen voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin kun lajiin tutustutaan ensimmäisen kerran.