surffaus lajipäällikkö
Mikä surffaus?

Surffausta voi verrata skeittauksen ja lumilautailun tavoin yhdeksi filosofian suuntaukseksi. Se on vesiliikunnan ehdoton kuningas, joka palkitsee maltillisen ja periksiantamattoman harjoittelijan onnistumisilla sekä riemastuttavilla tuntemuksilla.

Surffaus sopii vesipedoille, jotka haluavat haastaa itseään ja ovat valmiita tekemään töitä oppiakseen jotain uutta. Surffauksen perusteisiin on onneksi mahdollista päästä nopeasti kiinni ja lajin voi aloittaa myös pienempien aaltojen kesyttämisestä.

Kotimaassa monet yritykset tarjoavat palveluita surffaamisen ja esimerkiksi wakeboardingin harrastamista varten ympäri vuoden, mutta tuulisen ja myrskyisän sään aikaan innokkaille löytyy valloitettavaa myös Suomen rannikoilta “au naturel”. Nappaa siis surffilauta kantoon, valitse silmää miellyttävä aalto, anna veden sekä adrenaliinin virrata ja löydä kirjaimellisesti oma flow.

Lue myös surffaus blogi: Surffireissulla oman mielen aallokoissa


Videoesittely
YouTube-video: Learn How To Surf In 10 Minutes. Julkaisija: How to Rip.

Lajissa tarvittavat välineet
  • surffilauta
  • märkäpuku
surffaus lajiesittely

Lisätietoa lajista

Suomen Lainelautaliitto


Kysymyksiä?

Heräsikö sinulla tähän lajiin liittyen kysymyksiä, joihin kaipaisit apua? Laita meille postia osoitteeseen contact@lajipaallikko.fi, niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.


Lue seuraavaksi

Surffaus blogi: Surffireissulla oman mielen aallokoissa