Lajipäällikön tarina

Elettiin vuotta 2018. Etsimme päiviä, päiviä ja päiviä tietoa uusista ja hauskoista lajeista, joita voisi kokeilla. Löytyi jotain tietoa sieltä ja täältä ja tuolta, mutta eipä juuri mitään, varsinkaan yhdelle sivustolle koottuna. Syntyi ajatus lähteä keräämään lisää tietoa ja koota tieto yhden osoitteen alle. Kenties siitä olisi apua muillekin…

Niinpä perustettiin Lajipaallikko.fi…

Koska haluamme esitellä kokeilunarvoisia uusia ja hauskoja, rentoja ja vapaita, pieniä ja tuntemattomia, ei-niin-perinteisiä ja vähän perinteisempiäkin lajeja omalla tyylillämme.

Koska haluamme inspiroida ihmisiä kokeilemaan uusia lajeja omaehtoisesti tai ohjatusti, vapaasti ja rennolla otteella – yksin ja yhdessä kavereiden, perheenjäsenten tai muiden ihmisten kanssa. 

Koska mielestämme liikunta ja urheilu otetaan usein liian vakavasti. Me haluamme niiden olevan jokaisen elämässä ennen kaikkea iloisia asioita, jotka tarjoavat hauskaa ajanvietettä ja yhdistävät ihmisiä.

Koska haluamme lisätä suomalaisten liikuntaa, edes muutaman hikipisaran tai kulutetun Omar munkin verran.

Siksi Lajipaallikko.fi.  

Sivuston nimi Lajipäällikkö ei viittaa kehenkään mystiseen taustahahmoon, vaan nimi kuvastaa romanttisen realistista ajatusmaailmaa, jossa jokainen on oman elämänsä Lajipäällikkö – omaan persoonallisuuteensa sopivalla tavalla uusia lajeja kokeileva seikkailija, joka löytää itselleen mieluisia tapoja liikkua – ja vetää siinä sivussa myös muita ihmisiä mukanaan liikkeelle. 

Ota rennosti ja liiku. 

Terveisin, 
Lajipäällikkö toimitus

Sivustolle sisältöä tuottavat tyypit ovat uusista lajeista innostuvia, rennon ja iloisen liikunnan ystäviä, jotka nauttivat liikunta-annoksensa erityisen mielellään ulkoilmassa.   


Aloita lajeihin tutustuminen täältä.